Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes
Brussel heeft een uitstekende gastronomische reputatie. De Belgische keuken behoort tot de Europese top, ze vormt een smaakvolle mengeling van Vlaamse en Waalse invloeden. Vis is een ingrediënt dat er vaak verwerkt wordt in de gerechten, bereid volgens traditionele recepten: gerookte haring, garnaalkroketten en mosselen met friet zijn absoluut niet te missen. De Belgische groenten zijn gekend over de hele wereld, maar Brusselse spruitjes en witlof smaken toch het lekkerst in hun land van herkomst. Liefhebbers van vlees kunnen zich tegoed doen aan heerlijke gerechten op basis van kip en konijn. Voor fijnproevers is er het klassieke karakollensoepje. Vaak worden de gerechten geserveerd met bier, waar België terecht trots op mag zijn. De talrijke soorten (er zijn meer dan 400 Belgische bieren) kun je proeven in de cafés, en er bestaat zelfs een Biermuseum.
Hotel gebouwd op de oude Brusselse vestingmuren uit de 13e eeuw. Centraal gelegen in het historische stadsdeel in de trendy wijk St. Gery. Prima accommodatie voor een leuke prijs!