De setting waarin u dineert is belangrijk. Er zijn mensen die van modern en strak houden, anderen voelen zich meer thuis in een klassieke ambiance bij kaarslicht. Het stijlvolle, tijdloze interieur van Le Bernardin is wel een aparte vermelding waard. Er is bijzonder goed over nagedacht, op ieder detail is gelet en niets wordt aan het toeval overgelaten. In 2012 won het restaurant niet voor niets een prestigieuze prijs voor het beste restaurant design.
Koken met sterren Net als voor de aankleding van het restaurant geldt, leggen chef-koks Maguy Le Coze en Eric Ripert ook in de keuken de lat hoog. Met vis als belangrijkste ingrediënt toveren zij de meest sensationele combinaties op uw bord. Van oudsher koken de koks letterlijk de sterren van de hemel. In 1976, nog gevestigd in Parijs, was Le Bernardin goed voor twee sterren en na de overstap naar New York in de jaren '80 kreeg het restaurant er drie. Nodig uw beste gezelschap uit en neem plaats aan deze fameuze dis.
Prijzen: Tussen $41,- en $89,- Keuken: Frans visrestaurant Adres: 155 West 51st Street Tel: 212 554 1515 Metro: 50 St (1)/7 Av (B,D,E)